Bractwo GTW
Skrytobójca
To na początek może ja . ;]
Imię : Jarek (Phoenix)
Zainteresowania : Muza , sporty wodne , football , rugby .
jak chcecie wiedzieć więcej o mnie to się zainteresujcie mną ;pp /
mam na imie karol
mam 14 lat
Zainteresowania : Ikariam xD
<Starwy koniowal ruski z czech>
Lubie lizac popkorm i masturbowac sie jak wisnia na fotce anki ryczkowskiej :<
Ostatnio edytowany przez bladee95 (2009-03-13 20:39:07)
Yo!
Mówią na mnie Dawid (bo tak mam w akcie urodzenia)
W listopadzie będę liczył 13 lat.
Interesuje się RPG, MMORPG, Anime i Manga, FPS.
Nienawidzę: ludzi, którzy nie znają zasad interpunkcji i ortografii, sportu, w którym obiekty o zaniżonej aktywności lewej półkuli mózgowej uderzają kończynami dolnymi w rzecz, która przypomina dwudziestościan ścięty (dla niekumatych: piłka nożna).
No i to będzie wszystko
Administrator
WITAM
JESTEM KAMIL(SILNOREKI)MAM 25LAT JESTEM CHULIGANEM PILKARSKI KOCHAM SPORTY WALKI I SPRAWDZAC SIE Z INNYMI CHULIGANAMI W REALNYM SWIECIE.GRAM W IKARIAMA Z NUDOW BO OBECNIE JESTEM NA DELEGACJI.CHULIGANI ZAWSZERAZEM CHWDP!!!POZDRO DLA WSZYSTKICH:)PRZECIWKO KURESTWU I UPADKOWI ZASAD!!
Członek Bractwa
Salom Malejkum
Jestem Karol zwany Wiatrem mam 27 lat. Gram w Ikariam, bo wkrecilo mnie w to moich dwoch najlepszych kumpli (Majes i Kokon), dlugo bylem na "nie" , a teraz nie moge odejsc od kompa hehe.
"...niejeden Gosc jest dla mnie jak brat, bo jest najlepszym Ziomkiem od lat..."
Ostatnio edytowany przez wiater1981 (2009-03-23 01:03:47)
Skrytobójca
heh , a ja myślałem że ze mnie stara ****
No to może teraz ja...
Imię: Magda
Lat: 21
Zainteresowania: net, sport (piłka nożna (ŚWL , siatkówka), muzyka alternatywna... i jeszcze trochę innych rzeczy
Gram w Ikariam dopiero od miesiąca i poznaję powoli zasady. Wcześniej grałam na Travianie, ale już mi się trochę znudził i był zbyt czasochłonny. Ze swoim Sojuszem kilka edycji temu zdobyłam Cud Świata na speedzie. Mam nadzięję, że tutaj też będziemy wielkim i zgranym Sojuszem.
Pozdrawiam wszystkich
Więc i na mnie pora
Mam na imię Przemek nick thorgall, mam .....nie wiem czy pisać bo jestem chyba najstarszy z was wszystkich.....lat )
Lubię , Historię(starożytny Rzym), sztukę -malarstwo (głównie impresjonizm , rzeźba itp.
zainteresowania , muzyka z lat 60 , 70 i 80 ,muzyka filmowa, film , dobra książka -głównie fantasy i sf ale R. Ludlumem też nie pogardzę no i oczywiście komiks (wtajemniczeni bedą wiedzieć jaki. Poza tym jestem w miarę normalnym facetem (tam przynajmniej myślę )
co lubię - Jazz i piwo , potem dobra gra i kobieta .....
pozdro all
Ostatnio edytowany przez thorgall (2009-03-29 21:16:31)
Skrytobójca
heh , gdyby nie Denis czułbym się strasznie młody (czyt.młodziak) ;]
cześć
Jestem Krzysiek, mam 31 lat, mieszkam w Kaliszu
Mam wspaniałą żonę i śliczną córkę(a za 3 miesiące będę miał też syna
)
Pracuje sobie a wolnych chwilach gram w Ikariam i CoD4
Fascynuje mnie historia, astronomia i FORMUŁA 1
Pozdrawiam Wszystkich Sojuszników